de en it es sl ca sipka hu cz sk

 


o-aqua-diamante

 

Az AQUA DIAMANTE egyesíti a fürdőmedence klasszikus vízkezelésének tisztaságát és higiéniáját a klórmentesen kezelt víz kellemes érzésével.

Az innovatív AQUA DIAMANTE szóda eljárás gyémánt elektródákkal történő oxigén aktiváláson alapul. Ellentétben a klasszikus sós-klóros fertőtlenítéssel a hatóanyag nem klór, hanem aktív oxigén.

Tapasztalja meg a valódi kristálytiszta AQUA DIAMANTE víz frissességét.

A vörös, könnyező, égő szemek, akárcsak a bőr klórszaga már a múlté. Az AQUA DIAMANTE-nak köszönhetően a víz olyan friss, tiszta és egészséges marad, mint egy hegyi patak. A víz alatt nyugodtan kinyithatja a szemét vagy a szép pillanatokat akár egy fényképpel is megörökítheti.

Többé nincsenek kellemetlen szagok...

Az AQUA DIAMANTE nélkülözhetelen a belső létesítményekben. A tökéletes vízkelezelésnek köszönhetően megkíméljük az épületet a kellemetlen klórszagtól. Ugyancsak ez tapasztalható a szabadban is. Élvezze egy nemes bor ízét, vagy étkezzen a medencében, anélkül, hogy az erős klórszag elrontaná az étvágyát.

Habár a gyémánt drága, de nem veszíti el az értékét...

A tisztítócella működésére rendszeres éves karbantartás esetén korlátlan idejű garancia vonatkozik. Az éves szervíz során a gyártó a tisztítócellát leellenőrzi, és az összes nem tökéletesen működő alkatrészt kicseréli. Mindegy milyen idős az Ön berendezése, az értéke épp olyan, mint az első nap, infláció és krízisbiztos.

     

 


© Copyright 2013 www.aquadiamante.hu | Tvorba web stránok od Grandiosoft